Există câteva combinații de taste speciale care pot fi utilizate pe terminalul de mesaje Inmarsat. De exemplu, în „meniul edit”, combinațiile de taste speciale sunt afișate atunci când elementul „Editare” a fost selectat în bara de meniu. Vezi imaginea de mai jos.


Special key combinations in the Edit menu
Ecran prezentând combinații de taste de funcții speciale în meniul de editareUn alt exemplu de combinații de taste speciale care pot fi utilizate pe terminalul de mesaje Inmarsat în „Meniul de aplicații” sunt afișate atunci când elementul „Aplicație” a fost selectat în bara de meniu. Vezi imaginea de mai jos. Pentru toate combinațiile diferite de taste (pe echipamentul real) care pot fi utilizate, va trebui să căutați în manualul de utilizare care va fi furnizat cu terminalul de mesaje sau cu software-ul de gestionare a mesajelor.


Screenshot of application menu

Ecran prezentând combinații de taste de funcții speciale în meniul de aplicațiiExistă, de asemenea, câteva taste și combinații de taste care pot fi utilizate în ecranul editorului. Aceste taste sunt listate în tabelul de mai jos


special key functions1
Combinații de taste de funcții speciale
Last modified: Saturday, 25 April 2020, 7:50 PM